Cautare

53900 de rezultate pentru "gmail com casa de pensii a mai" (5.34 secunde)
Din cei peste 200.000 de pensionari doljeni, 84.745 de varstnici vor primi inainte de Paste sprijinul financiar promis de guvern. Casa Judeteana de Pensii (CJP) Dolj a primit de la casa nationala numarul persoanelor care vor beneficia de acesti bani.
Persoanele care au domiciliul sau resedinta pe teritoriul judetului Dolj si care nu au un loc de munca în prezent si nu îndeplinesc nici conditiile de pensionare, însa au lucrat înainte de 1 aprilie 2001, trebuie sa se prezinte urgent la Casa Judeteana de Pensii (CJP) Dolj în vederea determinarii stagiului de cotizare.
Persoanele care au domiciliul sau resedinta pe teritoriul judetului Dolj si care nu au un loc de munca în prezent si nu îndeplinesc nici conditiile de pensionare, însa au lucrat înainte de 1 aprilie 2001, trebuie sa se prezinte urgent la Casa Judeteana de Pensii (CJP) Dolj în vederea determinarii stagiului de cotizare.
Majoritatea si-au conservat averile stranse cu truda de-a lungul anilor, iar unii au reusit sa puna deoparte si un banut cinstit. Cam cateva zeci de mii de lei, ca sa nu credeti ca au economisit doar cat sa-si cumpere o inghetata.
Plus ca internetul e cam plin de indicatii despre cum sa spargi o yala”.
In Oltenia, s-au acordat 350 de credite pe programul "Prima casa", 80% dintre ele fiind pentru locuinte vechi. Oamenii se incadreaza cel mai adesea sa cumpere apartamente de doua camere.
CASA LUX informeaza: 8 moduri surprinzatoare prin care poti pastra casa racoroasa in timpul verii Poti sa pastrezi casa racoroasa fara aer conditionat in timpul zilelor caniculare, daca tii cont de cateva sfaturi simple.
Programul guvernamental "Prima Casa", prin care statul spera sa deblocheze piata imobiliara, a scumpit locuintele vechi cu pana la 10%. Proprietarii cer bani mai multi, dar potentialii cumparatori se rezuma la a tatona piata.
Un barbat din Romania a inventat casa care se construieste in 6 zile. Mai ieftina decat o casa normala. Mathe Laszlo, nascut la Zalau, inventat un sistem revolutionar, care iti permite sa construiesti, in DOAR 6 ZILE, o casa perfect izolata.
MagazinulDeCase.ro a dat publicitatii o analiza potrivit careia preturile medii ale garsonierelor si apartamentelor din Dolj au scazut cu 10%. "Prima casa" a diminuat pretul unor imobile, iar pe altele le-a ridicat usor. ... Odata cu aparitia verii si cu adancirea crizei s-au mai ieftinit si apartamentele.
Un motan poate sa ramana singur in casa cateva zile? Pe site-ul cetin.ro am gasit mai multe raspunsuri la o intrebare:
Palatul Parlamentului este legat de principalele institutii ale statului prin 20 de kilometri de catacombe. Aceste secrete ale Palatul Parlamentului si ale Bucurestiului au fost dezvaluite pentru Libertatea de colonelul in rezerva Nicolae Kovacs.
In cele 7 luni de la lansare, prin programul "Prima Casa" au fost aprobate aproximativ 14.000 de dosare si au fost cheltuiti aproape 600 de milioane de euro. Autoritatile fac ultimele renovari la programul "Prima Casa".
Asa sa cum exista obiecte care armonizeaza si aduce energie pozitiva acasa, exista si unele obiecte care aduc ghinion la o casa. ... Va vom dezvalui care sunt aceste obiecte, pentru ca dumneavoastra sa fiti atenti si sa incepeti sa le eliminati din casa.
Cum sa-ti racoresti casa fara aer conditionat A venit vara, caldura ne toropeste si toti visam la aparatul de aer conditionat care sa ne aduca racoarea.
in perioada 1999-2000, sotii Mircea si Liliana Maior din Tasnad au beneficiat de patru restituiri ilegale de TVA, in valoare totala de 412 milioane lei, aprobate de catre DGFP Satu Mare.
O tanara din Romania sta intr-o casa pe roti pe care o muta oriunde vrea Din septembrie 2017, Gabriela Isadora, o tanara din Romania, traieste permanent in Casuta plimbareata, o casuta pe roti pe care o muta oriunde vrea.
Liviu Bazarca de la Casa Razesului din Dragoiasa - Panaci, Bucovina participa in acest week-end cu produse traditionale romanesti de calitate. Casa Razseului este situata in frumoasa zona cu multe izvoare pure si munti acoperiti de brazi semeti din Dragoias.
Editia festiva din septembrie a revistei Casa Lux marcheaza 21 de ani de cand a fost lansata. In toata aceasta perioada, Casa Lux a fost alaturi de cititorii sai, incantandu-i cu idei de ambientare originale si cu noutati de top din domeniul designului.
Aproape 1.000 de bilete s-au pus la bataie pentru asiguratii Casei Judetene de Pensii (CJP). Mai exact 957 de oameni ai muncii vor putea merge in statiuni, achitind numai jumatate din valoarea integrala a biletului.
google-analytics.com